SNELGROEIENDE START-UP ZOEKT

tELESALES MEDEWERKER

BREDA

8 - 40 UUR

MBO/HBO

WAT GA JE DOEN?

Ben jij een commercieel talent met een goede werkmentaliteit en pak jij zonder moeite de telefoon op om een boeiend gesprek aan te gaan? Vind jij het leuk om leads te scoren, ben jij resultaatgericht en gewend om met targets te werken? Ben jij een goede gesprekspartner die precies weet hoe je mensen vol enthousiasme kunt overtuigen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Iets meer dan een jaar geleden lanceerden we Stockspots: het on-demand warehousing platform wat de wereld van warehousing drastisch gaat veranderen. In de media ook wel de AirBnB van warehouses genoemd. De groei van gebruikers van ons platform is explosief en dus is het tijd om ons enthousiaste team uit te breiden. We zoeken een commerciële telesales medewerker met een vlotte en leuke babbel die als echte acquisiteur de kansen herkent om prospects aan zich te binden en onze klantenportefeuille binnen no-time weet uit te breiden. 

Centraal in deze functie staat de telefonische acquisitie van nieuwe, bestaande en oude B2B klanten, maar ook online acquisitie waaraan je vervolg geeft.

  • Je legt telefonisch contact met prospects. Inventariseert de behoefte en adviseert over de mogelijkheden van Stockspots. Op basis daarvan doe je een voorstel om de prospect te bewegen een offerte aanvraag te doen en/of te motiveren een afspraak te maken.
  • Je legt de prospects vast in ons systeem en kwalificeert deze voor opvolging.
  • Helpt prospects door de sales funnel heen om vervolgens ready-to-buy offerte aanvragen te genereren.
  • Je onderschept marktkansen en – ontwikkelingen, zowel online als offline. Samen met het team werk je aan nieuwe sales tactieken.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR..

Binnen deze nieuwe, boeiende en uitdagende sales functie zal je veel eigen initiatief moeten tonen. We zoeken iemand die creatief is en verantwoordelijkheid neemt. Je bent bekwaam in telefonische acquisitie en gaat zelfstandig op zoek naar nieuwe leads. Dit realiseer je door het voeren van een ‘inhoudelijk’ gesprek. Dit maakt ieder gesprek anders en eist de volledige aandacht. Het is vanzelfsprekend dat iedere prospect een telefoongesprek met jou eindigt met een glimlach. In deze functie ben jij het visitekaartje van het bedrijf en daarom is een professionele houding vereist. Daarin is jouw kennis van onze diensten van doorslaggevend belang, zodat je de prospects op een overtuigende en professionele manier te woord staat. Spreek je naast Nederlands een extra taal dan is dit mooi meegenomen. Belangrijkste is: je vindt telefonisch verkopen leuk!

Voor ons is het van belang dat je de drive hebt om telefonische acquisitie te doen en enthousiast wordt van ambitieuze doelen, of je nu junior of senior bent, fulltime of parttime beschikbaar bent. Je zult onderdeel worden van het Stockspots sales & marketing team. Je werkt nauw samen met de marketeer. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het aanleveren van ready-to-buy leads.

WIE WIJ ZIJN..

Stockspots is leidend in on-demand warehousing. Door simpel en snel een locatie te vinden voor overflow zonder langdurige, ingewikkelde contracten of het rendabel maken van tijdelijk lege meters in warehouses. Onze software zorgt daarvoor. Door een recente samenwerking met Montea, een van de marktleiders in de logistieke vastgoedsector, werken we nu al naar een Europees platform toe. Ons bedrijf groeit enorm en wij vinden het belangrijk en ook leuk dat jij met ons mee groeit!

SOLLICITEREN?

 

Practice what you preach en bel Remko op 06 542 970 48. Heb je nog vragen? Bel dan eerst even naar 076-5315389.