SNELGROEIENDE START-UP ZOEKT

FRONT-END SOFTWARE DEVELOPER

BREDA

40 UUR

HBO/WO

WAT GA JE DOEN?

Iets meer dan een half jaar geleden lanceerden we Stockspots: het on-demand warehousing platform wat de wereld van warehousing drastisch gaat veranderen. In de media ook wel de AirBnB van warehouses genoemd. De groei van gebruikers van ons platform is explosief en dus is het tijd om uit te breiden! Daarvoor zijn we op zoek naar jou: een medior front-end software developer die houdt van afwisseling en werken voor een energieke start-up/scale-up. Naast dat je ons komt helpen met ontwerpen, ontwikkelen en testen van onze eigen software (HTML5/jquery (+C#), .Net Framework, Webservices), mag je je ook bezighouden met het volgende:

  • Gebruikersgemak optimaliseren
  • Responsive doorontwikkeling
  • Designverbeteringen

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR..

Wij zijn op zoek naar iemand die fulltime ons komt versterken en beschikt over HBO werk- en denkniveau OF minstens 3 jaar (recente) aantoonbare ervaring als front-end software developer. Heb je ervaring met logistieke software (incl. OMS)? Dan zijn wij zeer zeker onder de indruk.

Maar wat we vooral belangrijk vinden is dat jij een resultaat gedreven type bent. Wij zitten midden in de overgang van start-up naar scale up en groeien is onze main focus. Je werkt direct samen met de kwaliteitsmanager/projectleider en het ontwikkelteam met een Chief Information Officer (CIO) en back-end developers.

Openheid, duidelijkheid en eerlijkheid zijn belangrijke kernwoorden bij Stockspots. Je bent proactief, klantgericht, communicatief vaardig en een teamspeler met een flexibele en collegiale werkhouding, die ook in staat is zelfstandig te werken. De functie wordt voornamelijk uitgevoerd op het kantoor te Breda, maar ook daarin zijn we flexibel. Verder ben je verzekerd van een open en informele werksfeer, een goed salaris en prettige collega’s. En dat in een indrukwekkend pand met een Starbucks!

WIE WIJ ZIJN..

Stockspots is leidend in on-demand warehousing. Door simpel en snel een locatie te vinden voor overflow zonder langdurige, ingewikkelde contracten of het rendabel maken van tijdelijk lege meters in warehouses. Onze software zorgt daarvoor. Door een recente samenwerking met Montea, een van de marktleiders in de logistieke vastgoedsector, werken we nu al naar een Europees platform toe. Ons bedrijf groeit enorm en wij vinden het belangrijk en ook leuk dat jij met ons mee groeit!

SOLLICITEREN?

Stuur je CV met motivatie naar remko@stockspots.eu, bij vragen kan je bellen naar 076-5315389.

+31 (0)765 31 53 89