SNELGROEIENDE START-UP ZOEKT

BUSINESS DEVELOPER

BREDA

40 UUR

HBO/WO

WAT GA JE DOEN?

Iets meer dan een half jaar geleden lanceerden we Stockspots: het on-demand warehousing platform wat de wereld van warehousing drastisch gaat veranderen. In de media ook wel de AirBnB van warehouses genoemd. De groei van gebruikers van ons platform is explosief en dus is het tijd om uit te breiden! Daarvoor zijn we op zoek naar jou: een Business Developer die zich gaat vastbijten in de top 500 brands van Europa, en houdt van afwisseling en werken voor een energieke start-up/scale-up. Naast dat je ons komt helpen met het opzetten van een nieuw business segment in de gehele supply chain, mag je je ook bezighouden met het volgende:

  • Een plan opstellen om de top 500 brands verder uit te bouwen passende in de Stockspots strategie, in nauwe samenwerking met collega’s van Marketing, IT en Operations;
  • Het identificeren van commerciële kansen en uitdagingen voor Stockspots binnen de top 500 brands;
  • Het leiden en ontwikkelen van regionale en internationale klantenrelaties en de ontwikkelingskansen in de top 500 brands;
  • Het ontwikkelen van een portfolio met key-accounts en potentiële klanten binnen de top 500 brands;
  • Het aansturen van verandering, het bevorderen van continue verbetering en het toepassen van nieuwe werkmethoden in overeenstemming met de steeds veranderende eisen en praktijken van de markt.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR..

Wij zijn op zoek naar iemand die ons fulltime komt versterken en beschikt over een Bachelor of Master in Logistiek, Economie, Bedrijfskunde of een equivalent door ervaring. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar commerciële ervaring in een B2B-omgeving en bij voorkeur in de logistieke dienstverlening (3PL).

Maar wat we vooral belangrijk vinden is dat jij passie hebt voor sales. Je ziet het als een uitdaging om innovatieve verkoopstrategieën te bedenken en toe te passen binnen een ambitieuze zakelijke markt. Jij weet zakelijke kansen bij de belangrijkste klanten te benutten door middel van uitstekend key- accountmanagement. Het opbouwen en onderhouden van langdurige klantrelaties gaat je van nature af. Het is voor jou dan ook vanzelfsprekend dat je zo nu en dan naar belangrijke stakeholders en klanten afreist. Door uitstekende communicatie krijg je het voor elkaar om belangrijke verkoopcontracten succesvol te onderhandelen met nieuwe en bestaande klanten, en belanghebbenden op C-niveau. Je voelt je op je gemak bij het idee dat je Stockspots zal vertegenwoordigen via verschillende kanalen zoals conferenties, persoonlijke ontmoetingen en spreken in het openbaar. Als je naast vloeiend Engels en Nederlands ook Duits spreekt zijn wij zeker onder de indruk!

Openheid, duidelijkheid en eerlijkheid zijn belangrijke kernwoorden bij Stockspots. Je weet van aanpakken en bent in staat om strategie te vertalen in uitvoerbare projecten. Je kan goed werken onder druk. Je bent proactief, klantgericht, communicatief vaardig en een teamspeler met een flexibele en collegiale werkhouding, die ook in staat is zelfstandig te werken. De functie wordt voornamelijk uitgevoerd op het kantoor te Breda, maar ook daarin zijn we flexibel. Verder ben je verzekerd van een open en informele werksfeer, een goed salaris en prettige collega’s. En dat in een indrukwekkend pand met een Starbucks!

WIE WIJ ZIJN..

Stockspots is leidend in on-demand warehousing. Door simpel en snel een locatie te vinden voor overflow zonder langdurige, ingewikkelde contracten of het rendabel maken van tijdelijk lege meters in warehouses. Onze software zorgt daarvoor. Door een recente samenwerking met Montea, een van de marktleiders in de logistieke vastgoedsector, werken we nu al naar een Europees platform toe. Ons bedrijf groeit enorm en wij vinden het belangrijk en ook leuk dat jij met ons mee groeit!

SOLLICITEREN?

Stuur je CV met motivatie naar remko@stockspots.eu, bij vragen kan je bellen naar 076-5315389.

+31 (0)765 31 53 89