STOCKSPOTS: LEADING IN ON-DEMAND WAREHOUSING

Flexibel, efficiënt en duurzaam, dat is de gedachte van Stockspots.

Simpel en snel een locatie vinden voor je overflow zonder langdurige, ingewikkelde contracten of het rendabel maken van tijdelijk lege meters in je warehouses. Het Stockspots platform brengt vraag en aanbod samen én maakt daarmee warehousing nog duurzamer ook.

Restcapaciteit


Met on-demand warehousing kun je tijdelijke restcapaciteit in je warehouse ook rendabel maken. Eenvoudig en snel biedt je de ruimte en fulfilmentdiensten aan op Stockspots.eu en wij regelen de rest. Een overzichtelijk management systeem geeft je inzicht en grip op je magazijn en orders. Op een flexibele manier meer rendement uit je warehouse halen kan met de on-demand warehouse oplossing van Stockspots.

Capaciteit nodig

Zonder ingewikkelde, langdurige contracten een goede snelle oplossing voor je overflow? In de buurt van je eigen warehouse of juist op een strategische, locatie? Stockspots is een marktplaats waar niet alleen magazijnruimte beschikbaar wordt gesteld, maar ook de fulfilment dienstverlening. Door middel van moderne technologieën houd je via een cloud-based platform inzicht en controle over je goederen en zendingen. Met het grootste aanbod van warehousecapaciteit in Nederland en België vinden we altijd een oplossing.

Duurzame strategie met on-demand warehousing

De sharing economie is al jaren bezig aan een opmars: niet alleen bespaar je daarbij grote investeringen, maar het is vooral ook duurzamer. Stockspots helpt niet alleen om maximale efficiency uit een warehouse te halen, ook de flexibiliteit om te kiezen voor een locatie die strategisch dicht(er) bij je klanten ligt draagt bij aan een duurzame sector. Dat is ook de reden dat de Nederlandse Topsector Logistiek het initiatief van Stockspots steunt.

INTERESSE?

Zie je kansen voor jouw overflow volume of warehouse locaties? Of wil je graag betrokken worden bij de ontwikkeling van on-demand warehousing in België of Nederland? We komen graag in contact met je!

Coen de Lange & Remko Been

  • +31 (0)76-5315389

Of maak een afspraak per mail