UW FLEXIBELE WAREHOUSE PARTNER IN HEEL NEDERLAND EN BELGIË

Soms moet je als warehouse nee verkopen aan een specifieke vraag van een klant. Maar wat als je geen nee hoeft te verkopen? Wat als je toegang krijgt tot een oplossing?  Voorheen had je wellicht partners in de buurt die je in kon schakelen. Maar tegenwoordig heb je ook Stockspots, uw flexibele warehouse partner. Ook de flexibele schil van Frigo Breda.


Gezonde groei

Frigo Breda levert een totaaloplossing voor logistiek in de koel- en vries sector. “In de afgelopen jaren is ons bedrijf flink gegroeid. Zo zijn we opgeschaald van 2 naar 7 warehouses. Maar ondanks de flinke groei in ruimte moesten we nog wel eens nee verkopen” vertelt Erik Janse, Business Development Director bij Frigo. “Ik kwam Coen de Lange toevallig tegen op een event en hij vertelde me over Stockspots. Eerst zien dan geloven dacht ik nog. Toen ik even later weer nee moest verkopen tegen een klant die voor een actie tijdelijk extra capaciteit nodig had dacht ik: laten we het proberen. Ik was een beetje sceptisch of het ze wel ging lukken want de vraag was nogal lastig.”

Koel, vries en ambient warehousing

Bij Frigo Breda wordt er met name maatwerk geleverd, zowel in koel, vries als ambient warehousing. Een specifieke doelgroep en dus beperkte uitwijkmogelijkheid voor extra capaciteit. Erik was dan ook positief verrast na die eerste uitdaging voor het Stockspots team. “Maar het was ze gelukt, en dat viel me zeker niet tegen! Inmiddels maken we al een tijdje gebruik van het platform. We verkopen geen nee meer, maar een ‘nee, maar’ en dan gaan we samen met Stockspots op zoek naar een oplossing. Onze klanten worden dan toch geholpen. Je kan daardoor een ander verhaal vertellen.”

Flexibele schil

Erik vervolgt: “We werkten al samen met een aantal partners in de buurt, maar met Stockspots hebben we nu een grotere flexibele schil. Wat toch wel erg prettig is. Nieuwe locaties aanboren vragen vaak een lange commitment en bovendien een lange aanlooptijd. Voor niet-structurele vragen spreken we daarom het liefst een flexibele schil aan. Met Stockspots kunnen we nu ook daarin met onze klanten meedenken.”

“WE VERKOPEN GEEN NEE MEER, MAAR EEN ‘NEE, MAAR’ EN DAN GAAN WE SAMEN MET STOCKSPOTS OP ZOEK NAAR EEN OPLOSSING. ONZE KLANTEN WORDEN DAN TOCH GEHOLPEN.”

Erik Janse, Business Development Director Frigo Breda

Bekijk andere oplossingen


hover-image


Extra makelaars service


hover-image


Duurzame samenwerking


hover-image


Seizoensgebonden opslag


hover-image


Overflow in uw magazijn


hover-image


Van Centraal naar Decentraal

OPSLAGLOCATIES NODIG?

Bekijk ons aanbod, start met zoeken en vindt de meest passende oplossing.


Start met zoeken