EXTRA SERVICE VOOR UW MAKELAARSDIENSTEN

Kan u als makelaar hét verschil maken? Uiteraard… maar uitsluitend voorbehouden aan diegene die out-of-the-box kan denken! Wat doet u indien uw klant op zoek is naar een magazijn om gedurende twee maanden zijn overstock in onder te brengen? U houdt zich namelijk toch alleen bezig met lange termijn verhuur? Gewoon verticaal klasseren is een mogelijkheid. U kan daarentegen ook actief meedenken en als een échte zakenpartner optreden! Real Estate Consultant Jonathan de Plancke van Structura Biz deed het laatste.

Stockspots_Logo_Footer-300x300

Wisselden behoefte aan capaciteit

Zo vertelt hij: “Als makelaarsbureau hebben wij in onze portfolio alleen warehouses voor lange termijn verhuur zitten. Echter zijn er genoeg klanten in bepaalde sectoren die te maken hebben met seizoenpieken en -dalen. Om deze wisselende behoefte aan capaciteit op te vangen zijn klanten regelmatig op zoek naar een korte termijn oplossing. Dit is echter niet altijd eenvoudig te vinden. Om je klant ook in deze vraag te kunnen helpen is het belangrijk om met hem of haar mee te kijken naar alternatieve oplossingen. Ik zie het dan ook als een extra service om mijn klanten verder te helpen.”

Overal in België warehouses

Stockspots bleek hier de ideale optie te zijn voor mijn klant. “Doordat Stockspots overal in België warehouses in het netwerk heeft was er ook een locatie in de buurt van het huidige warehouse van mijn klant. Dit was dan ook de belangrijkste voorwaarde. Daarnaast heeft het werken met Stockspots als voordeel dat zij ook logistieke dienstverlening aanbieden, een ervaring die ik zelf niet heb” aldus Jonathan.

Voortdurend op de hoogte gehouden

Hij vervolgt: “De aanvraag bij Stockspots verliep vlot, met één telefoontje werd mijn klant gelijk verder geholpen. Daarnaast werd ik voortdurend door Stockspots op de hoogte gehouden en al snel lag er een concreet voorstel op de tafel. Door Stockspots kan ik nu mijn klanten in alle behoeften voorzien. Wat ik erg belangrijk vind, want als makelaar bied je een dienstverlenende functie aan. Ik zal zeker in de toekomst verder gebruik gaan maken van Stockspots, het is me goed bevallen.”

“ALS MAKELAAR BIED JE EEN DIENSTVERLENENDE FUNCTIE. DOOR STOCKSPOTS KAN IK MIJN KLANTEN VOORZIEN IN ALLE BEHOEFTEN, ZODAT IK ZE NIET HOEF AF TE WIJZEN.”

Jonathan de Plancke, Real Estate Consultant bij Structura Biz

OPSLAGLOCATIES NODIG?

Bekijk ons aanbod, start met zoeken en vindt de meest passende oplossing.