BINNEN EEN DAG EEN OPLOSSING

Snel ruimte vinden wanneer je oog in oog staat met een onverwachtse inkoop is niet geheel ongebruikelijk in warehousing. Dan is het heel prettig om te weten dat je met Stockspots meteen een oplossing hebt gevonden. Zo ondervond ook Christian van der Sanden, Logistic Manager bij Lampdirect. Hij zocht naar tijdelijke warehouseruimte vanwege groei van de organisatie.

“De sterke groei van de organisatie zorgde voor meer inkoopvolume. Het magazijn werd plotseling uitgedaagd in warehousecapaciteit vanwege de inkoop van 300 extra pallets waardoor er een tijdelijk ruimtetekort ontstond in het eigen warehouse. Dit hield ongeveer 3 maanden aan, toen besloten we dat er bewegingsruimte nodig was.”

Om bewegingsruimte te creëren, ging Christian via de gebruikelijke weg opzoek naar meer ruimte. Een harde eis van Lampdirect was dat het warehouse in de buurt moest zitten vanwege de levergarantie die zij de klant biedt: vóór 23.00u besteld, is morgen in huis. Snel kunnen schakelen, is voor Lampdirect dus van groot belang.


Binnen een dag geregeld
De krapte in aanbod en lange termijncontracten bemoeilijkten Christian’s zoektocht. Gelukkig tipte een inkoop-collega Christian op Stockspots. Na een telefoontje kreeg Christian diezelfde dag nog drie offertes aangeboden van warehouses in de buurt, allemaal uit het warehousing network van Stockspots. De keuze voor de scherpste prijs was toen snel gemaakt en de volgende werkdag was de eerste volle trailer al onderweg.

“Extern huren is natuurlijk altijd duurder (transport en handling) dan het hebben van een eigen opslag, maar de Stockspots prijs was vergelijkbaar met de kosten bij de buurman waar we normaal naar uitwijken met overflow. Een mooie oplossing zo!”

Stockspots biedt meer dan alleen een oplossing voor tijdelijke overflow
Vanwege aanhoudende groei bij Lampdirect werd Christian genoodzaakt om een oplossing te zoeken voor langdurige overflow. Stockspots bracht Christian in contact met een netwerk van interessante partijen voor zijn warehousing activiteiten en uiteindelijk heeft Christian via Stockspots het nieuwe warehouse voor Lampdirect gevonden.

“WANNEER HET VOORSPELBAAR IS DAT OPSLAG SLECHTS TIJDELIJK IS, DAN IS

OPSLAG VIA STOCKSPOTS FANTASTISCH, ZEKER GEZIEN DE FLEXIBILITEIT
EN SNELHEID.”


Christian van der Sanden
Logistic Manager bij Lampdirect

Bekijk andere oplossingen


hover-image


Extra makelaars service


hover-image


Duurzame Samenwerking


hover-image


Flexibele warehouse partner


hover-image


Seizoensgebonden opslag


hover-image


Van Centraal naar Decentraal

OPSLAGLOCATIES NODIG?

Bekijk ons aanbod, start met zoeken en vindt de meest passende oplossing.


Start met zoeken