SNELGROEIENDE START-UP ZOEKT

COMMERCIEEL BINNENDIENST MEDEWERKER

BREDA

40 UUR

MBO/HBO

WAT GA JE DOEN?

Bijna 1 jaar geleden lanceerden we Stockspots: het on-demand warehousing platform dat de wereld van warehousing drastisch gaat veranderen. In de media ook wel de AirBnB van warehouses genoemd. De groei van gebruikers van ons platform is explosief en dus is het tijd om uit te breiden! Daarvoor zijn we op zoek naar jou: een commercieel binnendienst medewerker die houdt van afwisseling en werken voor een energieke start-up/scale-up.

Jij bent het commerciële contact tussen (potentiële) nieuwe klanten, ons partnernetwerk en de organisatie. Naast o.a. het maken van tariefafspraken, ben je dagelijks bezig met het actief matchen van vraag en aanbod en ga je op zoek naar nieuwe partners en leg je het eerste contact. Het bedrijf staat voor een persoonlijke benadering waarbij het gemak van de partners voorop wordt gesteld. Concreet doe je de volgende werkzaamheden:

 • Je adviseert klanten en partners
 • Je zorgt ervoor dat vraag en aanbod gematcht wordt
 • Vastleggen prijzen en opmaken plaatsingsovereenkomst
 • Je werkt offertes uit en volgt deze op
 • Je maakt afspraken met klanten voor de verkoop buitendienst
 • Je helpt bij de verkoop- en marketingacties
 • Je voert commerciële gesprekken
 • Je weet intern en extern de juiste mensen in te schakelen
 • Je voert je werkzaamheden op efficiënte en effectieve wijze uit
 • Je verzorgt de service- en klachtenafhandeling
 • Je regelt de administratieve afhandeling van het offerte- en ordertraject

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR..

Wij zijn op zoek naar iemand die fulltime ons komt versterken en beschikt over MBO+ / HBO werk- en denkniveau met tenminste 3 jaar ervaring in de sales/commerciële binnendienst. Heb je aantoonbare ervaring in de logistieke branche? Dan zijn wij zeer zeker onder de indruk.

Als ‘medewerker binnendienst’ is het essentieel dat je het bedrijf-DNA bezit. Je staat achter de organisatie in onze missie voor een duurzame en toekomstbestendige warehouse sector. Ook ben je klantgericht en communicatief vaardig. Je neemt initiatief, handelt proactief en bent vastberaden om concrete resultaten en doelstellingen te behalen! Daarnaast kun je goed plannen en het overzicht bewaren, je bent een team-player en spreekt en schrijft vloeiend Nederlands én Engels.

De functie wordt uitgevoerd op ons kantoor in Breda. Verder ben je verzekerd van een open en informele werksfeer, een goed salaris, prima secondaire arbeidsvoorwaarden en prettige collega’s. En dat allemaal in een indrukwekkend pand met een Starbucks!

WIE WIJ ZIJN..

Stockspots is leidend in on-demand warehousing. Door simpel en snel een locatie te vinden voor overflow zonder langdurige, ingewikkelde contracten of het rendabel maken van tijdelijk lege meters in warehouses. Onze software zorgt daarvoor. Door een recente samenwerking met Montea, een van de marktleiders in de logistieke vastgoedsector, werken we nu al naar een Europees platform toe. Ons bedrijf groeit enorm en wij vinden het belangrijk en ook leuk dat jij met ons mee groeit!

SOLLICITEREN?

Stuur je CV met motivatie naar remko@stockspots.eu, bij vragen kan je bellen naar 076-5315389.

+31 (0)765 31 53 89